>

Followers

Thursday, November 17, 2011

GiveAway 2nd Anniversary by Mamarayyan



Apa yang perlu dibuat?
buat ucapan yg ringkas. x payah panjang2, cukuplah sekadar ucapan mendoakan kesejahteraan mama sekeluarga..mama sgt hargai ucapan2 korang^_^


senang sajakan.........


syaratnya mudah saja.

1) kenalah follow blog ini.... senang korang nak tau update psl GA ni^_^


2) Buat entri dengan tajuk 'GiveAway 2nd Anniversary by Mamarayyan'
3) Copy dan Paste banner kat atas tu dan letaklah kat entry  korang. jangan lupa linkkan sekali eh.
4) korang mestilah tag kawan-kawan korang...lagi ramai lagi meriah kan...x banyak 2 org shj
last sekali hantarlah komen kat entry GA ini

T/Tutup : 30/11/11

~hadiah berupa produk dari Bodyshop~




Amacam..best kan hadiah2 tu...

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan cabutan bertuah..

DAN yg akan mencabutnya ialah anak mama...^_^

Disebabkan harga utk setiap hadiah kt ats tu x sama..maka mama akn pilih pemenang pertama berdasarkan no. yg pertama sekali anak mama cabut k..pemenang pertama akan dapat hadiah yg paling mahal^_^

Ada 3 pemenang bertuah...

Good Luck semuaa!!

Hadiah menarik :

Nak tag -


joinlah ramai2


REDCOMELMALL GIVEAWAY



Hadiah-hadiah yang jadi taruhan adalah ( hanya pilih salah satu jika menang ye! ^^)


1. Euphoria Optimum  Health Set
30 tabs of Mulvitamin, B coms, dan 30 tabs Vitamin C.

2.Euphoria Skin Care Set
30 tabs of B com, Vitamin C and Vitamin E.

3.Euphoria Feminin Set  (30 days): 30's Vitamin E dan 90's Alfalfa

4. Euphoria Multiple Five Set(resdung,asma,allergy)
60 tabs of Vitamin C, 30 tabs of B com and 120 tabs of Alfalfa
Semua hadiah bernilai RM 80.00 tau..plus Insya Allah kesihatan bertambah baik..^^

dan ada satu hadiah special yang MISTERI !!! dan tentunya best! Nak tahu join dulu^^
Apa yang perlu anda buat adalah

1. Like page REDCOMELMALL.COM di Facebook.

1. Jadi follower blog ini www.redcomel.blogspot.com  dan blog ini juga  www.redcomelmall.blogspot.com . Just copy paste entry blog ini dan letak di blog anda...dan tinggalkan comment, email address serta url post entry di telah dibuat.

Ok, itu je. Mudahkan? Giveaway berlangsung selama 2 minggu. So, GOOD LUCK!!


 So joinlah! semua syarat sudah di lakukan

CANDID TIME CONTEST

CONTEST CANDID TIME



 Syarat syarat untuk menyertai contest ini

# Wajib follow blog muna supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .
#Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CANDID TIME CONTEST'
#Letak banner dekat atas tu dalam entri yang korang buat .
#sertakan satu gambar 'CANDID' korang . tak kisah beramai ramai atau individu .
#Tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest ini
hadiah untuk dimenangi


1st Place . CAMERA LOMO + TRIPOD


2nd place . MP3 (boleh pilih nak warna hijau atau hitam)



3rd place . Pendrive Angry Bird 4GB + angry bird keychain

Saguhati . RM10 topap (lima pemenang)

TARIKH TUTUP

13.12.2011

 Nak tag.


Mira
Aliran Sanubari


Monday, November 14, 2011

Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani

Assalamualaikum, selepas mangrib sepatutnya kenalah mengaji nih terus bukak blog, isk isk,

Terpanggil nak join GA so jejari pun rajin menaip wahhal kerja mengunung.

 

 Comel tak banner kat atas tu, Ok ini Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani


 Syarat - syarat penyertaan :


1. Engkau mestilah mempunyai blog. done!
2. Engkau mestilah follower blog ini. done! 998 3. Engkau mestilah warganegara Malaysia (HAHA) done!
4. Engkau mestilah suka mandi pagi. (KEHKEH guraulah gurau!) oh course!


Cara - cara menyertai :

1. Buat satu entry yang bertajuk "Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani" done!
2. Copy paste banner di atas dan linkkan ke entry ini. done!
3. Selepas itu kritiklah blog .geek in the pink. ini sesuka hati. Tetapi pastikan kritikan engkau orang adalah kritikan yang membina. Janganlah hentam teruk - teruk sangat. Nanti aku nangis. HAHA. done!
4. Namakan satu entry dari blog .geek in the pink. yang engkau paling suka. done!
5. Tag 2 orang blogger lain yang engkau rasa sungguh dipercayai untuk menyertai giveaway ini. KENAPA? Sebab, andai kata blogger yang engkau tag itu menang (Tak kiralah hadiah keberapa pun) maka engkau akan menerima hadiah yang sama seperti blogger yang menang tu. Dan blogger yang engkau tag tu kenalah tau yang mereka sedang ditag ye. HEHE. done!
 KRITIKAN BLOG GEEK IN THE PINK

Pada pendapat saya, blog ini sangat cantik sebab pink white! my peberett colour tu. Tak berat dan senang loading. Cuma cursor tu besar sikit tapi so cute, kalau kecilkan dalam 20% mesti superb! Template pun memang cun giler, nampak girly-girly dan rasa macam happy go lucky je masuk kat blog ini. Entry best sebab menarik ada picture sekali, ok setakat ini sahaja, sekian.
ENTRY PALING DISUKAI

 http://puterihati.blogspot.com/2007/08/facesthe-happinessthe-pridethe-joy.html

 Nak tag :




 
This Blog is Protected. Copyright 2016 © Design By Cik Nurfarah